KARS / MERKEZ - Bozkale İlkokulu

Bozkale İlkokulu

BOZKALE KÖYÜ BOZKALE KÜME EVLERİ BOZKALE İLK OKUL BLOK NO: 25 MERKEZ / KARS
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
Misyon
Bizler, idareci, öğretmen, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
08:30 - 12:00 ÖĞLEDEN ÖNCE 12:40 - 14:15 ÖĞLEDEN SONRA
KATI YAKITLI KALORİFER
Ulaşım
Ulaşım özel araç ile sağlanmaktadır. .Merkez ile köy arası 15 dakika civarında sürmektedir.
Yerleşim Yeri
Okul binası daha önceleri köyün içerisinde olup, 1984 yılında şu anda bulunduğu arsa üzerine 3 derslik, 1 müdür odası, 1 malzeme odası, 4 gözlü tuvalet ve kömürlük olarak inşa edilmiş ve 2013 yılında Çimento Fabrikası tarafından okul yeniden restore edilmiş ve okul büyütülmüştür. Bir derslik ve 4 tuvalet eklendi.
Kars merkeze 12 km uzaklıkta. 2 km uzağında çimento fabrikası var.
Kontenjan Bilgileri
Her yıl azda olsa öğrenci sayısında azalma vardır.2023-2024 yılında 25 e düşmüştür.